Embotits Germans Caus Barrera de Puig-reig ens ofereixen els “Bullets” que no és altre cosa que l'inclassificable embotit tradicional català cuit anomenat “Bull”, però en un nou i modern format molt ben pensat, un format petit, però no tant petit, per oferir solució a tots els que no saben que fer amb un gran exemplar. El bullet és un tast que no es escàs ni s’acaba massa ràpid si el mengem en solitari o en parella a casa.
Ja se sap que el bull és un embotit delicat que val la pena encetar i menjar la peça amb una certa velocitat per la seva curta conservació un cop despullat, a més el fret de nevera altera la seva especial i subtil textura. No és un embotit fàcil i universal com el fuet, el bull és diferent i especial, rar, complexe, de sabors sofisticats, paladars entrenats, un deliri per els veritables amants dels embotits
Caus Barrera ens regala dues versions de Bullets, el Bull Blanc de perol i l’imprescindible Bull Negre de sang dels productors artesans d’embotits Germans Caus Barrera que des del poble de Puigreig a cavall entre la Catalunya central i els Pirineus ens ofereixen uns excel.lents embotits cuits fets amb ingredients naturals, sense aditius més enllà del treball de conservació de la sal.
El meu favorit i que forma part de les compres setmanals a casa és el Bullet Negre i a voltes el poso sobre el pa de coca uns segons abans de treure'l del forn
Comentarios
Publicar un comentario