.
En Pere sempre està pendent de les grans festes de Catalunya i organitza en el seu restaurant nits especials per recordar les diades amb els millors plats del seu repertori català. En aquesta ocassió va oferir als seus clients un bufet lliure imponent on gaudir des d'una escalivada com Dèu mana, els canelons de l'avia de veritat, una versió lliure de esqueixada, arroç i fideus, pollastre amb samfaina, fricandó amb bolets... un ampli recorregut fins els postres més típics com el braç de gitano, carquinyolis, el postre de músic i, com no, la crema catalana...
.
Per tots els catalans que puguin llegir aquest texte els pot semblar un menú comú que no mereix un elogi, però no heu d'oblidar que us escrivim des de Panamá i te molt valor que hi hagi una persona com en Pere Masoliver que any rere any segueix respectant i estimant els orígens oferint a tothom que s'apropa al seu restaurant una finestra oberta al sentiment català sobre el plat, siguin quatre gats a voltes o, com ahir, un èxit impressionant de públic, l'amic Pere demostra que a Panamá hi ha una ambaixador del nostre país i que hi és obert tot l'any.
.
.
.
Pels amants de les flatulències, les mongetes seques amb botifarra estaven boníssimes - hi vaig repetir dues vegades- especialment amb all i oli, confeso que vaig exagerar amb la salsa i pasada la mitjanit era dificil que algú s'em acostés a parlar.
.
En un dels salons privats del restaurant varem fer pinya un grup d'amics i familia amb orígens i vínculs d'afecte amb Catalunya. En aquesta imatge els quatre catalans de la nostra empresa.
.
Una imatge per recordar els amics que hem cel.lebrat la Diada 2009, de dreta a esquerra: Leonor Alcantara. Oriol, Selva, Pere Masoliver, Rosa Maria i Agustí Fillol, Maria Fernanda i Felip Andreu
.
.
Comentarios
Publicar un comentario