Un any més tenim el plaer de presentar el menú oficial del sopar del día de Sant Jordi organitzat pel Pere Masoliver del restaurant català de Panamà Can Masoliver, i amb la participació dels vins de l'importadora especialitzada en vins catalans SDS Internacional.
.
En aquesta edició ha participat en la selecció del menu el membres del grup de facebook "Catalans a Panamà".i per voluntat popular del grup dediquem el Sant Jordi als escriptors en llengua catalana.
.
El sopar de Sant Jordi és una oportunitat per compartir taula amb els catalans residents a Panamà i els amics panamenys que estimen la cuina i la cultura catalana en el dia de la rosa i el llibre.
.
Podrem gaudir d'una proposta gastronòmica molt representativa presentada en un bufet lliure i amb barra lliure de vins, caves i licors per fer un viatge als autèntics sabors de la cuina tradicional de Catalunya i gaudir dels vins que ens ofereix la nostra terra.
Sant Jordi 2010. El Sant Jordi dels escriptors
23 d'abril 7 de la tarda, Restaurant Can Masoliver
Preu únic 27 dólars. reserves al (507) 2692415
Entrants
Torrades de pagés amb escalivada, anxoves i un poema d’en Salvat Papasseit.
Esqueixada de bacallà de la Plaça del Diamant
Calçots de Volcán amb versos de Martí Pol i “romesco”
El Trinxat de la Cerdanya que un dia va menjar Néstor Lujan .
Escudella barrejada de l’Auca del Senyor Esteve
.
Arrós i pastes
Arros negre o el poema visual de Joan Brossa sobre el plat.
Fideuà de les cançons de taberna i oblit d’en Sagarra.
Arrós i pastes
Arros negre o el poema visual de Joan Brossa sobre el plat.
Fideuà de les cançons de taberna i oblit d’en Sagarra.
.
Carns
Botifarra amb mongetes amb esclat de pets d’en Quim Monzó.
Pollastre amb calamars i gambes per fer content en Josep Plà .
Conill a la brasa amb Tirant lo blanc, un all i oli feudal.
.
Postres
Macedonia de fruites seriosa com l’Espriu.
Peres al vi a l´estil dels monjos del Monestir de Poblet.
Crema Catalana com li agradava al poeta Foix de Sarria.
Carns
Botifarra amb mongetes amb esclat de pets d’en Quim Monzó.
Pollastre amb calamars i gambes per fer content en Josep Plà .
Conill a la brasa amb Tirant lo blanc, un all i oli feudal.
.
Postres
Macedonia de fruites seriosa com l’Espriu.
Peres al vi a l´estil dels monjos del Monestir de Poblet.
Crema Catalana com li agradava al poeta Foix de Sarria.
.
Sobretaula
Un cremat en honor als mariners de Calella que varen morir al peu del canó
Cafes i copes per tertulians, cantautors, dramaturgs i poetes.
.
Sobretaula
Un cremat en honor als mariners de Calella que varen morir al peu del canó
Cafes i copes per tertulians, cantautors, dramaturgs i poetes.
.
Selecció de Vins de SDS Internacional
Canals Nadal Brut reserva. Xarel.lo, macabeu i parellada. Caves Canals Nadal, D.O. cava
Bàrbara Forés Blanc 2007. Garnatxa blanca. Celler Bàrbara Forés D.O. Terra alta.
Jaspi 2007. Garnatxa i carinyena. Celler Coca i Fitó D.O. Montsant
Mas Mallola 2006. Garnatxa, carinyena, sirah i cabernet. Celler Marco Abella D.O.Q. Priorat
Canals Nadal Brut reserva. Xarel.lo, macabeu i parellada. Caves Canals Nadal, D.O. cava
Bàrbara Forés Blanc 2007. Garnatxa blanca. Celler Bàrbara Forés D.O. Terra alta.
Jaspi 2007. Garnatxa i carinyena. Celler Coca i Fitó D.O. Montsant
Mas Mallola 2006. Garnatxa, carinyena, sirah i cabernet. Celler Marco Abella D.O.Q. Priorat
.
Per reserves a internet entreu a la web de Can Masoliver
Ho trobo tot molt bó, m'apunto segur.
ResponderEliminarSergi Ametller (el catala al canal de Panama)
em sembla tot molt bo, m'apunto segur
ResponderEliminarsergi ametller (el catala del canal de panama)
em sembla tot molt bo, m'apunto segur
ResponderEliminarsergi ametller (el catala del canal de panama)
benvolgut Sergi, tot un plaer saber de la teva presencia a Panamà, seria molt bo tenir-te també com a membre de "catalans a panama" a facebook, ja som un bon grup i funciona com a punt de comunicació entre molts dels catalans que vivim a panama,
ResponderEliminarespero ens coneixerem el dia de sant jordi,
una abraçada,
Oriol